OVER LUXEHOOFDBORD.NL

Wil je je slaapkamer een nieuwe look geven? Dan is een hoofdbord of boxspring voor je bed het perfecte idee. Een hoofdbord is dé eye-catcher van de slaapkamer en geeft de ruimte een geheel nieuwe look en maakt jouw bed compleet. 

Ben je op zoek naar een hoofdbord voor bij je boxspring of bed? Wij maken luxe hoofdborden op maat in verschillende stoffen, maten en kleuren welke gecombineerd kunnen worden met vrijwel elk bed.

Onze hoofdborden geven jouw slaapkamer een luxueuze uitstraling en creëren sfeer. Onze luxe modellen zijn geïnspireerd op de 'metropolitan hotel' look en worden met veel zorg, liefde en hoge kwaliteit gemaakt. Wij houden van luxe, daarom maken wij onze hoofdbord het liefste extra hoog. 

Wanneer je een hoofdbord op maat laat maken bij Luxehoofd.nl dan kun je kiezen uit diverse materialen, zoals suede, metallic, velvet of een luxe leather look, in meer dan 200 kleuren. Bekijk ons assortiment hoofdborden en bestel jouw favoriete model in de maat, kleur en materiaal naar wens. En je droom hoofdbord op maat maken!

Ben je op zoek naar een andere maat, model of heb je bijvoorbeeld een eigen ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Nog niet zeker van je keuze? Vraag dan gratis stalen aan en bekijk en voel de stoffen en kleuren eerst. Geef bij het aanvragen graag door waar je ongeveer naar op zoek bent zodat wij een samenstelling voor jou kunnen maken.

Luxehoofdbord.nl creëert een luxe hotel look bij jou thuis!

''Sleep well, sleep in luxury''