OVER LUXEHOOFDBORD.NL

Wil je je slaapkamer een nieuwe look geven? Dan is een hoofdbord voor je boxspring of bed het perfecte idee. Een hoofdbord is dé eye-catcher van de slaapkamer en geeft de ruimte een geheel nieuwe look en maakt jouw bed compleet. 

Ben je op zoek naar een hoofdbord voor bij je boxspring of bed? Wij maken luxe hoofdborden op maat in verschillende stoffen, maten en kleuren welke gecombineerd kunnen worden met vrijwel elk bed.

Onze hoofdborden geven jouw slaapkamer een luxueuze uitstraling en creëren sfeer. Onze luxe modellen zijn geïnspireerd op de 'metropolitan hotel' look en worden met veel zorg, liefde en hoge kwaliteit gemaakt. 

Wanneer je een hoofdbord op maat laat maken bij Luxehoofd.nl dan kun je kiezen uit een van de velvet stoffen uit ons aanbod. Bekijk ons assortiment hoofdborden en bestel jouw favoriete model in de maat, kleur en materiaal naar wens. Laat je droom hoofdbord op maat maken!

Ben je op zoek naar een andere maat, model of heb je bijvoorbeeld een eigen ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Nog niet zeker van je keuze? Vraag dan gratis stalen aan en bekijk en voel de stoffen en kleuren eerst. 

Luxehoofdbord.nl creëert een luxe hotel look bij jou thuis!

''Sleep well, sleep in luxury''