Hoofdbord Olivia

Levertijd: 3-4 weken Bezorgen door heel Nederland: €50,-

€ 650,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een hoofdbord is dé eye-catcher van de slaapkamer en maakt jouw bed compleet. Ben je op zoek naar een hoofdbord voor bij je boxspring of bed? Wij maken luxe hoofdborden op maat in verschillende stoffen, maten en kleuren welke gecombineerd kunnen worden met vrijwel elk bed.

Onze hoofdborden geven jouw slaapkamer een luxueuze uitstraling en creëren sfeer. Onze luxe modellen zijn geïnspireerd op de 'metropolitan stijl' look en worden met veel zorg, liefde en hoge kwaliteit gemaakt.

Hoofdbord Olivia is een luxe hoofdbord dat bestaat uit rechthoekige op elkaar gebouwde blokken. Het hoofdbord heeft een moderne look en strak en design. Kies het formaat, de kleur en het stof naar keuze om je hoofdbord naar wens te creëren.
 

Nog niet zeker van je keuze? Vraag dan gratis stalen aan en bekijk en voel de stoffen en kleuren eerst. Geef bij het aanvragen graag door waar je ongeveer naar op zoek bent zodat wij een samenstelling voor jou kunnen maken.

Ben je op zoek naar een andere maat dan vermeld, model of heb je bijvoorbeeld een eigen ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Afmetingen

Omdat onze hoofdborden in diverse maten worden gemaakt maken zullen de oppervlakken van de vakken per hoofdbord verschillen. Na het plaatsen van je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de maten van de vakken te bespreken en de wensen nogmaals door te lopen.