HOOFDBORDEN - HOE WERKT HET?

1. KIES EEN MODEL
Kies uit een van onze 4 modellen en het gewenste formaat. Maak een keuze uit onze stof soorten (suede of exclusieve leather look) en uit een van onze 41 kleuren.

2. VRAAG STALEN AAN
Nog niet zeker van je keuze? Vraag dan gratis stalen aan en bekijk en voel de stoffen en kleuren eerst. Geef bij het aanvragen graag door waar je ongeveer naar op zoek bent zodat wij een selectie voor jou kunnen samenstellen. 

3. BESTEL
Bestel een model in het formaat, stof en de kleur naar keuze. Je kunt je voorkeuren doorgeven tijdens het bestelproces. Na het definitief plaatsen van je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de maten van de vakken te bespreken en de wensen nogmaals te doorlopen.

BEZORGING EN LEVERTIJD

Al onze hoofdborden worden op maat en met de hand gemaakt, de levertijd bedraagt 3-4 weken. Wij bezorgen door heel Nederland voor €50,-. 

Wij kunnen een hoofdbord ook in meerdere delen leveren indien het formaat hoofdbord niet door je trapgat en gangen past. Wij adviseren dan ook om dit van te voren goed te controleren. Bij de levering zit geen montage inbegrepen. Je dient het hoofdbord zelf te bevestigen na ontvangst. 

Wij nemen zodra het hoofdbord in productie is contact met je op om een leverdatum af te spreken. 

BETALEN EN BETAALMOGELIJKHEDEN

Omdat wij alles op maat maken is het helaas niet mogelijk een hoofdbord te ruilen of retourneren na ontvangst. Om er zeker van te zijn dat het hoofdbord aan je wensen voldoet bieden wij de mogelijkheid om gratis stalen te ontvangen.

Wij vragen bij elke bestelling een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag inclusief BTW. Zodra aanbetaling is gedaan wordt de productie gestart. Het restantbedrag dient binnen 2 weken na levering van het hoofdbord betaald te worden. 

Na het bestellen ontvang je een factuur van ons. Wij starten de productie nadat de aanbetaling is voldaan. 

Foto